«Εορταστικές» κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

«Εορταστικές» κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή

Στο πλαίσιο του διημέρου εορτασμών για την πολιούχο της πόλης της Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 25/7/2024 και την Παρασκευή 26/7/2024 θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή της στάθμευσης σε όλο το μήκος της Αγίου Ιωάννου, από Λ. Μεσογείων μέχρι Τρωάδος, από την Τετάρτη 23/7/2024, ώρα 22:00, μέχρι και την Παρασκευή 26/7/2024, ώρα 23:59, στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης. Τα αυτοκίνητα που θα παραμείνουν σταθμευμένα θα απομακρύνονται.
  • Από την Πέμπτη 25/7/2024, ώρα 06:00, μέχρι και την Παρασκευή 26/7/2024, ώρα 23:59, θα παραμείνουν κλειστές, με ολική διακοπή κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, οι παρακάτω οδοί: Αγίου Ιωάννου (από Λ. Μεσογείων μέχρι Τρωάδος), Τερζοπούλου, Αχιλλέως, Στρ. Τόμπρα, Κοντοπούλου, Ανθέων, Σχολείου, Δαιδάλου, Αιόλου.

Γενικοί κανόνες διαμπερούς κυκλοφορίας για το διήμερο:

  1. Η άνοδος από τη Λεωφ. Μεσογείων προς Γραβιάς θα εξυπηρετείται από την οδό Αιγαίου Πελάγους, ενώ η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται μέχρι το ύψος της οδού Ελβετίας.
  2. Η έξοδος από την οδό Αγίου Ιωάννου προς τη Λεωφ. Μεσογείων θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ασημακοπούλου.
  3. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχολείου θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Μανδηλαρά μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ. Μεσογείων.
  4. Κατά την κάθοδο των οδών Πευκακίων και Καρβελά η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η είσοδος στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου δεν θα είναι δυνατή μόνο κατά τη διάρκεια της περιφοράς της εικόνας της πολιούχου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του διήμερου εορτασμού τα εισερχόμενα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου οχήματα θα κατευθύνονται μέσω της οδού Στρ. Τόμπρα και στη συνέχεια δεξιά στην οδό Αχιλλέως, αριστερά στην οδό Αιγαίου Πελάγους προς Γραβιάς. Με τον ίδιο τρόπο θα κινούνται και τα εξυπηρετούμενα από τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης της Ηρώων Πολυτεχνείου οχήματα.

Επίσης, το διήμερο των εορτασμών, θα υπάρξουν μερικές προσωρινές τροποποιήσεις στις εξής λεωφορειακές γραμμές: 406, 407, 421,Β5.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet