Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Παρασκευής συγκεντρώνει είδη για τους πρόσφυγες
Κοινωνία

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Παρασκευής συγκεντρώνει είδη για τους πρόσφυγες

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες συγκεντρώνει η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται στους πολίτες για ένδειξη αλληλεγγύης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής απευθύνεται σε όλους εσάς που εκφράζετε τον αποτροπιασμό σας για τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.) και τη συμπαράστασή σας για τους χιλιάδες ξεριζωμένους που συρρέουν στην πατρίδα μας για να γλυτώσουν από τα πυρά των πολέμων και τις διώξεις στις χώρες τους.

Στην τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν, να μην τους αφήσουμε αβοήθητους χωρίς την έμπρακτη έκφραση της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μας.

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη) και θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ, των αγωνιστικών συνδικάτων, των ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ στην Αττική και όποιες άλλες περιοχές σημειώνεται παρουσία προσφύγων, παίρνουμε ενεργά μέρος στη συγκέντρωση υλικής βοήθειας. Σας καλούμε να ανταποκριθείτε με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης: κουβέρτες, πλαστικά ποτήρια και μπολ, γάλα σε κονσέρβες, είδη φροντίδας μωρών (πάνες κ.λπ.), παιδικά παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής και διατροφής.

Η προώθηση της υλικής βοήθειας θα γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα και τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ που δραστηριοποιούνται για τον σκοπό αυτό. Για τις λεπτομέρειες της προσφοράς σας και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κάθε Τετάρτη 18:00 με 20:00 στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και στα τηλέφωνα 6973 790473, 6947 815275 και 6974 647610.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet