ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής: Να κάνουμε τον καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν
Κοινωνία

ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής: Να κάνουμε τον καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης κοπράνων καλεί όσους είναι από 50 έως 75 ετών το Κέντρο Πρόληψης Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου που πραγματοποιούν τα ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- ΕΔΔΥΠΠΥ (μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας). Βασικό μέλημα του ΚΕΠ Υγείας είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας όλων των πολιτών ανεξαρτήτου, ηλικίας, οικονομικής ευμάρειας και ασφαλιστικής ικανότητας.

Ο έλεγχος θα γίνεται σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, τα οποία έχουν ενταχθεί ως πάροχοι υγείας για την εκστρατεία, με τιμή έως 3 ευρώ. Ανασφάλιστοι και άποροι θα εξυπηρετούνται δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 6547700. Επίσης, η Βιοϊατρική Αγίας Παρασκευής έχει ενταχθεί ως πάροχος υγείας για την εκστρατεία (τηλ. 210 6007006).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet