Νίκη των Πολιτών: Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Ε. Ζωγράφου «Λυσίμαχε άκου»
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Ε. Ζωγράφου «Λυσίμαχε άκου»

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η παρουσίαση του βιβλίου της Έφης Τάσου Ζωγράφου «Λυσίμαχε άκου!», η οποία έγινε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Opus, παρουσία πολλών παρευρισκόμενων, όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, η παράταξη σημειώνει ότι οι εισηγήσεις των Θανάση Λάλα (που διάβασε και την κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου), Βασίλη Κοτσικονούρη και Χρήστου Θεσσαλονικέα, όπως και οι παρεμβάσεις της συγγραφέα έδωσαν πλήρως το στίγμα του βιβλίου.

Στο τέλος της βραδιάς χαρήκαμε παρά το ψιλόβροχο, τα τραγούδια του Χρήστου. Παρόντες μεταξύ πολλών ήταν ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, οι ποιητές Χρ. Αντωνίου και Γ. Σταυρακάκης τραγουδοποιός, ο πρ. υπουργός Γ. Δημαράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Αϊδίνη και Δημ. Κονταξής, πρ.Αντιδήμαρχος κ.ά. «Η Έφη Ζωγράφου είμαστε σίγουροι ότι θα μας εκπλήξει και στο μέλλον», υπογραμμίζει η δημοτική παράταξη.

Τέλος, σημειώνεται ότι την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Νίκη των Πολιτών και οι εκδόσεις Αρμός, ενώ συντόνισε ο Γ. Σταθόπουλος, επικεφαλής της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet