Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκε την 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκε την 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 η 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ, στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Η πορεία ξεκίνησε το πρωί από τον τύμβο του Μαραθώνα και κατέληξε το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου και ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η προτελευταία στάση της πορείας, υποδέχτηκε τους ειρηνοδρόμους και χαιρέτησε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Χαιρετισμό εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης της πόλης έκανε ο Αντ. Γουναρόπουλος.

Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής είχε σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Κ.Ε. του κόμματος και ο Γιώργος Λαμπράκης  γιος του Γρηγόρη, οι οποίοι στη συνέχεια ενώθηκαν με τους ειρηνοδρόμους και πορεύτηκαν μαζί τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet