Πρόταση μαθητών 1ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής προς ΚΤ.ΥΠ. για το νέο κτήριο
Κοινωνία

Πρόταση μαθητών 1ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής προς ΚΤ.ΥΠ. για το νέο κτήριο

Ομάδα μαθητών – καθηγητών του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου «Από την αγορά στην πλατεία», συνέταξε τη δική της πρόταση για τη διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων του νέου κτηρίου του ΕΠΑΛ, την αποπεράτωση του οποίου υλοποιούν οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Με πρωτοβουλία και συνοδεία του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, και του αντιδημάρχου Παιδείας, Παν. Γκόνη, ομάδα μαθητών – καθηγητών μαζί με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ, Κων. Ντάβο, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο της εταιρείας, Ιωάν. Κοντούλη, στην οποία παρουσίασαν την πρότασή τους αποτυπωμένη στην κάτοψη του αύλειου χώρου του σχολείου.

Πρόταση μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής προς ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. για τον προαύλιο χώρο του νέου σχολικού κτηρίου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι μαθητές μίλησαν για τα όνειρά τους για το νέο κτήριο του σχολείου τους, ακόμη και εάν, όπως είπαν, δεν προλάβουν να πάνε οι ίδιοι, ενώ παρέδωσαν, επίσης, στην κα Κοντούλη το ψηφιδωτό λογότυπο «1ο ΕΠΑΛ», που δημιούργησαν από σπασμένα κεραμικά και πλακίδια, για να ενσωματωθεί στο προαύλιο ή άλλον εξωτερικό χώρο του νέου σχολείου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων για την ενσωμάτωση της πρότασης των μαθητών στο έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet