Συνάντηση Φώτη Αλεξόπουλου με τον δ/ντή Κέντρου Διανομής ΕΛΤΑ
Κοινωνία

Συνάντηση Φώτη Αλεξόπουλου με τον δ/ντή Κέντρου Διανομής ΕΛΤΑ

Στελέχη του ΙΝΚΑ Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10/12/2014 το κέντρο διανομής ΕΛΤΑ της πόλης, που εδρεύει στην οδό Κορυτσάς. στο Κοντόπευκο.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν το μέλος του ΙΝΚΑ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Φώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος και συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Διανομής Αλέξανδρο Λυσσάρη.

Ο κ. Φ. Αλεξόπουλος κατέθεσε και ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες των δημοτών του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την αργοπορημένη παραλαβή της αλληλογραφίας τους. Ο διευθυντής του Κέντρου Διανομής δήλωσε σχετικά με το γεγονός: “Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες, μαζί με την περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ, για την αποσυμφόρηση του προβλήματος σε πρώτο βαθμό. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό οι προσπάθειές μας θα έχουν θετικά αποτελέσματα στην τελική επίλυση του προβλήματος. Ζητούμε τη συναίνεση και την κατανόηση των πολιτών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ελπίζουμε στην οριστική επίλυση του προβλήματος σύντομα”.

Επίσης, ο κ. Λυσσάρης εξήγησε στον κ. Αλεξόπουλο ότι σήμερα στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ βρέθηκαν και μέλη της περιφερειακής διεύθυνσης των ΕΛΤΑ, ακριβώς για το ίδιο θέμα και τόνισε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Κέντρου καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να μην μείνει ούτε ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή χωρίς αλληλογραφία.

Από την πλευρά του, ο κ. Φ. Αλεξόπουλος δήλωσε: “Δυστυχώς στο κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχουν απομείνει 7 διανομείς για όλη την πόλη. Σχεδόν λειτουργεί με μείον 50% προσωπικό από τον προηγούμενο χρόνο. Απαιτούμε την άμεση στελέχωση του Κέντρου Διανομής με προσωπικό εδώ και τώρα από τη διοίκηση του Οργανισμού. Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ, αντί να στελεχώνει τα υποκαταστήματα, τα συρρικνώνει και τα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο περιθώριο, αφού πλέον είναι προφανές ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η πώληση των ΕΛΤΑ στους ιδιώτες. Εμείς ως καταναλωτές, άλλωστε, συνεχίζουμε να πληρώνουμε ήδη τις αυθαίρετες αυξήσεις των ΔΕΚΟ, μετά τις αποκρατικοποιήσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις που δήθεν θα ήταν για καλό της τσέπης των πολιτών”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet