1η δράση συγκέντρωσης τροφίμων – φαρμάκων τον Δεκέμβριο
Κοινωνία

1η δράση συγκέντρωσης τροφίμων – φαρμάκων τον Δεκέμβριο

Ξεκίνησε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 η δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων που πραγματοποιούν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. -Δράσεις Εθελοντών» και η οποία θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου (11:00 με 14:00) σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αγίας Παρασκευής. Η δράση αυτή οργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Η πρώτη συνάντηση στις 6 Δεκεμβρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στη γωνία των οδών Αγίας Τριάδος και Ψαρών στον Παράδεισο Αγίας Παρασκευής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το παρόν έδωσαν: ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεράσιμος Βλάχος, η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Κολώνια και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης ΣάρκουλαςΕμμανουήλ Κωνσταντακόπουλος και Σπύρος Παπασπύρος. Οι προαναφερόμενοι προσέφεραν και αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το παρόν έδωσε, επίσης, και ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν όλοι οι εθελοντές του Δήμου Αγίας Παρασκευής που πλαισίωσαν την εκδήλωση και προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους, αλλά και ο κ. Κώστας Παπουτσής που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση παίζοντας το σαξόφωνό του.

Το επόμενο ραντεβού αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στη γωνία των οδών Χίου και Σωτήρος στο Κοντόπευκο. Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣ.Ε. Αυγουστίνος Κάτσαρης  και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος για τις Κοινωνικές Δομές Γεράσιμος Βλάχος καλούν όλους να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα.

Επίσης, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11:00 έως τις 15:00 θα συγκεντρώνονται, αποκλειστικά, φάρμακα έξω από το πολυκατάστημα «Hondos Center» (Αγίου Ιωάννου 16) και  έξω από την «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» (Λεωφόρος Μεσογείων 429), για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου. Θα συλλέγονται ακόμη και ανοιγμένα κουτιά με φάρμακα, εφόσον κάποιος δεν τα χρειάζεται πια και θέλει να τα προσφέρει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet