Παρουσία πλήθους κόσμου η βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Παρουσία πλήθους κόσμου η βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2015, καθώς και η κοπή της πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πανου Γκόνη. Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών δημοτική σύμβουλος Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. δήμαρχος, Χρ. Κολώνια, Σωτ. Ησαΐας και Αλεξ. Μουστόγιαννης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Αλεξάκης, Μ. Βαληλής και Γ. Νεκταρίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης και Δημ. Κονταξής, διευθυντές σχολείων, πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet