Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του ΙΝ.ΚΑ. για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του ΙΝ.ΚΑ. για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 η Ημερίδα του ΙΝ.ΚΑ. Αγίας Παρασκευής με θέμα «Oι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην κοινωνία και την οικογένεια – συμβουλές προστασίας της ψυχικής υγείας των πολιτών από την οικονομική κρίση» με ομιλητές τη νομική σύμβουλο του ΙΝ.ΚΑ. Μαρία-Ναταλία Νίκου, την ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή Μαρίνα Κόντζηλα και τον οικονομολόγο Δημήτρη Γεωγλέρη.

Οι ομιλητές, μετά τις τοποθετήσεις τους, δέχθηκαν ερωτήματα από τους πολίτες σχετικά με τα Κόκκινα Δάνεια και τον τρόπο προστασίας της πρώτης κατοικίας με τις νέες τροποποιητικές διατάξεις του Νόμου 3869/2010, κ.ά.

Επίσης πολλές ερωτήσεις δέχθηκε η ψυχολόγος Μαρίνα Κόντζηλα σχετικά με την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που δημιουργεί στα ελληνικά νοικοκυριά.

Παρών και ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που καλωσόρισε τους ομιλητές και δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΝ.ΚΑ. ότι τέτοιες ημερίδες τιμούν την πόλη και τους κατοίκους και θα πρέπει να γίνονται συχνότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝ.ΚΑ. Αγίας Παρασκευής δεσμεύτηκε ώστε τις επόμενες ημέρες να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής προκειμένου μαζί να σχεδιάσουν κοινές δράσεις για την ολική ενημέρωση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το ΙΝ.ΚΑ. Αγίας Παρασκευής την επόμενη εβδομάδα θα οργανώσει αντίστοιχη ημερίδα στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet