8o Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους «Κορύβαντες» στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

8o Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους «Κορύβαντες» στην Αγία Παρασκευή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Κορύβαντες» προσκαλεί το κοινό στο 8ο Παραδοσιακό Σεργιάνι με τίτλο «Ελάτε στο νησί μας να δείτε γλέντια έμορφα που λαχταρά η ψυχή σας».

Η τελική χορευτική παράσταση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 20:00, στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής.

Στην παράσταση θα χορέψουν τμήματα όλων των ηλικιών του συλλόγου, ενώ συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικοχορευτικό  ταξίδι θα είναι και ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Σεριφίων.

Την εκδήλωση αυτή θα πλαισιώσουν δύο νησιώτικες ζυγιές με τους μουσικούς:  Κοντολούρης Σπύρος– βιολί, Βαλσαμάς Aπόστολος– λαούτο, Μήτσου Πέτρος – τσαμπούνα & πνευστά, Γούναρης Γιάννης– βιολί & τραγούδι, Ρωτάς Χρήστος– λαούτο & τραγούδι, Βαϊρλή Έφη – τραγούδι, καθώς και η ομάδα χορωδίας του συλλόγου. Καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης: Ιάκωβος Πελέκης και Έφη Βαϊρλή».

Ο σύλλογος αναφέρει ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:

  • RAVE- Λεωφ. Μεσογείων 501, Αγ. Παρασκευή 153 43.
  • ΜΠΑΡΚΑ, Π. & Σ., Ε.Π.Ε- Χαλανδρίου 18, Αγ. Παρασκευή 153 43.
  • Supermarket «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Τέλος, ο σύλλογος σημειώνει: «Με το καλό λοιπόν να ανταμώσουμε και να σεργιανίσουμε όλοι παρέα στα μονοπάτια της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας. Όπως κάθε χρόνο θα ακολουθήσει γλέντι για όλους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet