Β. Ζορμπάς: «Φαρισαϊσμός από τον νέο μας δήμαρχο»
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: «Φαρισαϊσμός από τον νέο μας δήμαρχο»

Για «φαρισαϊσμό» καταγγέλει τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, σύμφωνα με ανάρτηση στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ορκωμοσία του δημάρχου, ο οποίος έδωσε πολιτικό όρκο, γεγονός που όπως αναφέρει ο κ. Β. Ζορμπάς, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός αλλά αντιβαίνει στις έως τώρα παρουσιάσεις του νυν δημάρχου σε εκκλησιαστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, όπως φαίνεται στο ακόλουθο κείμενο.

Είναι η πρώτη φορά που δήμαρχος της πόλης μας δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο.

Βεβαίως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθ΄ ενός να πιστεύει ότι θέλει. Εκείνο το οποίο όμως προσωπικά εμένα και νομίζω τους περισσότερους Έλληνες σήμερα μας ενοχλεί είναι ο φαρισαϊσμός και στη συγκεκριμένη περίπτωση, εννοώ του νέου μας δημάρχου ο φαρισαϊσμός θα έλεγα ότι περισσεύει και για να γίνω πιο σαφής για το τι εννοώ επισημαίνω ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια (18 περίπου) που ο κ. Σταθόπουλος διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών Χριστιανών ορθοδόξων και μη «περιφερόταν» από εκκλησία σε εκκλησία, από ιερέα σε ιερέα, με μεγάλους σταυρούς για να πείσει τους πολίτες ότι είναι και θρήσκος.

Την ώρα όμως που ορκιζόταν ως δήμαρχος ήταν βέβαιο ότι δεν θα ορκιζόταν με θρησκευτικό όρκο πολλώ μάλιστα και ενώπιον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜ.ΑΡ. και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων.

Ελπίζω να μην δούμε στην πόλη μας άλλα φαινόμενα τα οποία προσβάλλουν και την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet