Γ. Οικονόμου: Το Αύριο δεν το κτίζουμε με τα υλικά του χθες
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Το Αύριο δεν το κτίζουμε με τα υλικά του χθες

«Το Αύριο δεν το κτίζουμε με τα υλικά του χθες» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Οικονόμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου επισημαίνει τα εξής:

Είμαστε τυχεροί, γιατί ζούμε σε μια εποχή τεράστιων αλλαγών. Η τεχνολογία και η καινοτομία αλλάζουν την καθημερινότητά μας, δημιουργούν νέες συνθήκες για τις ζωές μας. Πριν λίγα χρόνια, κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι μέσα από το κινητό μας ή από ένα tablet θα ενημερωνόμασταν, θα επικοινωνούσαμε, θα ανοίγαμε στην κυριολεξία ένα παράθυρο στον κόσμο, κι αυτό το παράθυρο θα ήταν μέσα στο χέρι μας.

Η σημερινή εποχή αλλάζει τους ανθρώπους, τις ζωές μας, τη δουλειά και τη διασκέδασή μας. Αλλάζει και τις πόλεις μας. Δηλαδή, αλλάζει εκείνες τις πόλεις, που θέλουν να αλλάξουν, να γίνουν πιο φιλικές στους πολίτες τους.

Πώς αλλάζει σήμερα μια πόλη; Στο μυαλό μου, έρχεται η γνωστή φράση «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Το έγραψα παραπάνω: Μεγάλα όπλα μας είναι η τεχνολογία και η καινοτομία. Ασφαλώς και η γνώση των αναγκών που έχει μια σύγχρονη πόλη, όπως η Αγία Παρασκευή, αλλά και η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών. Ένας μεγάλος πολιτικός, που δεν ζει πια, μου είχε πει κάποτε: Να φροντίζεις, οι συνεργάτες σου, να συμπληρώνουν τις δικές σου ικανότητες. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας».

Ήδη η παράταξή μας, η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, έδωσε στη δημοσιότητα οκτώ προτεραιότητες. Μείζονα ζητήματα για εμάς είναι το αστικό περιβάλλον, η βελτίωση της ποιότητας ζωής με αιχμές τη δημοτική συγκοινωνία και τους χώρους στάθμευσης, η σύγχρονη και ποιοτική εξυπηρέτηση των δημοτών μας, το μεγάλο στοίχημα της καθαριότητας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης, η με κάθε δυνατό τρόπο στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, οι νέες υποδομές και κίνητρα που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή, η ενίσχυση των συλλόγων και των φορέων του Δήμου μας, ώστε να διοικούμε μαζί με την πόλη, όχι μακριά της, και –τέλος- η αυτονόητη διαφάνεια κι αποτελεσματικότητα στα οικονομικά του δήμου.

Όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναπτύξουμε διεξοδικά μέχρι την ημέρα των εκλογών. Αυτό που τώρα, στην αρχή αυτής της πολιτικής προσπάθειας, θέλω να δεσμευτώ ενώπιόν σας, είναι ότι σκοπός της υποψηφιότητάς μου για τη δημαρχία είναι να αλλάξω, σε συνεργασία με τα στελέχη της Νέας Αρχής και με όλους εσάς, τη ζωή στην πόλη μας, την Αγία Παρασκευή.

Κάθε καινοτόμα ιδέα, κάθε ανατρεπτική σκέψη και κάθε πρόταση οποιουδήποτε πολίτη που αγαπά και θέλει να δει καλύτερη την πόλη που αγαπάμε, είναι καλοδεχούμενη σε μας, στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Το Αύριο δεν το κτίζουμε με τα υλικά του χθες. Το Αύριο το κτίζουμε με προσπάθεια, με αντίληψη και με σταθερό προσανατολισμό. Και σε αυτή μας την προσπάθεια, σας ζητώ να είστε στο πλευρό της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet