Νίκη των Πολιτών: Συμπολίτευση και αντιπολίτευση καταψήφισαν τον Β. Ζορμπά
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών: Συμπολίτευση και αντιπολίτευση καταψήφισαν τον Β. Ζορμπά

Για θλιβερή παρουσία και αγενή συμπεριφορά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Β. Ζορμπά, στη χθεσινή (3/11) συνεδρίαση του Δ.Σ. κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, η οποία υπογραμμίζει ότι η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση τον καταψήφισαν.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Γ. Σταθόπουλου σημειώνει ότι ψηφίσθηκε ομόφωνα ότι ο Δήμος θα στηρίξει τον δικαστικό αγώνα 23 εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών την πόλης, οι οποίοι εργάζονται πάνω από 10 χρόνια στον Δήμο και ζητούν μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Ειδικότερα, η Νίκη των Πολιτών αναφέρει:

«Στη συνεδρίαση θλιβερή παρουσία με αγενή συμπεριφορά, για άλλη μια φορά, προς πολλές και πολλούς είχε ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς. Η πάγια τακτική του να απαξιώνει και να σπιλώνει εργαζόμενους επαναλήφθηκε, την ίδια στιγμή που ο ίδιος συνεχίζει τα ρουσφέτια. Με πλήρη, μάλιστα, ασέβεια προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι θα καταθέσει ό,τι θέλει στο δικαστήριο που συνεδριάζει στις 9 Νοεμβρίου.

»Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η ήττα του δημάρχου ήταν πλήρης καθώς ούτε οι σύμβουλοι της παράταξης του δεν τον ακολούθησαν. Όλες/όλοι με ψήφους “απέχω” ή “λευκό” αρνήθηκαν να συνταχθούν με τον επικεφαλής τους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Στη σωστή κατεύθυνση ήταν και ο αντιδήμαρχος Ν. Ζόμπολας που υπερψήφισε την πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων και σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

»Ο κ. Ζορμπάς μετά την απόφαση αυτή οφείλει άμεσα να πάρει αντίστοιχη απόφαση και στο το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών, του οποίου είναι πρόεδρος. Έτσι ακριβώς κάναμε εμείς στη θητεία μας, με πρόεδρο των Σταθμών την Μαργαρίτα Δημητρίου, σε αντίστοιχη περίπτωση και πετύχαμε. Τέλος, δηλώνουμε ότι θα παραστούμε στο δικαστήριο της 9ης Νοεμβρίου για να στηρίξουμε το αίτημα των εργαζομένων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet