Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι του Γ. Σταθόπουλου
Πολιτική

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι του Γ. Σταθόπουλου

Ορίστηκαν, με απόφαση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου με θητεία από 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως 28 Φεβρουαρίου 2017 και με τις κάτωθι αρμοδιότητες.

Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου: αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών

Αρμοδιότητες: εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμός καλής λειτουργίας και έλεγχος όλων των τμημάτων της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ζωή Φωτεινού: αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Αρμοδιότητες: εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμός καλής λειτουργίας και έλεγχος του τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης (πλην του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και του θεσμού του Εθελοντισμού) και του τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας (πλην της αρμοδιότητας που αφορά σε αδέσποτα ζώα), της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής. Εποπτεία του Ανταλλακτηρίου Ρούχων του Δήμου, του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Δήμου, και όλων των θεμάτων που αφορούν στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.

Ιωάννης Σιδέρης: αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

Αρμοδιότητες: εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμός καλής λειτουργίας και έλεγχος του Τμήματος Καθαριότητας και Διαχείρισης Μηχανημάτων -Οχημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, του Τμήματος Περιβάλλοντος (πλην των αρμοδιοτήτων της Πολιτικής Προστασίας και των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων) και του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, την τέλεση πολιτικών γάμων.

Ελισάβετ Πετσατώδη: αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Αρμοδιότητες: εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σπυρίδων Παπαγεωργίου: αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

Αρμοδιότητες: εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμός καλής λειτουργίας και έλεγχος όλων των τμημάτων της Διεύθυνσης της Οικονομικής Υπηρεσίας, συνυπογραφή μετά των προϊσταμένων της διεύθυνσης όλων των εγγράφων, αποφάσεων και ενταλμάτων που σχετίζονται με την άσκηση των παραπάνω αρμοδιοτήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση, όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του από 01/09/2014 έως 28/02/2017 ορίζεται να ασκεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Φωτεινού, που αναπληρώνει τον δήμαρχο, ενώ σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των αντιδημάρχων τις αρμοδιότητες ασκεί ο δήμαρχος ή ο νόμιμος αναπληρωτής του.

Επίσης, όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται κατά την άσκηση καθηκόντων ληξιάρχου, αναπληρώνεται νομίμως από τη νόμιμη αναπληρωτή του αντιδήμαρχο Ζωή Φωτεινού.

Στη δικαιοδοσία των αντιδημάρχων είναι, επίσης, να υπογράφουν εισηγήσεις, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα τα οποία εκδίδονται από τις υπηρεσίες αρμοδιότητάς τους, ενώ τα έγγραφα που αφορούν σε θέματα υψηλής σπουδαιότητας και τα οποία απευθύνονται σε δημόσιες αρχές υπογράφονται από τον δήμαρχο.

Ως εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίζονται:

Γεράσιμος Βλάχος: εποπτεία Λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Μαγειρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Παναγιώτης Γκόνης: εποπτεία τμήματος Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εποπτεία και συντονισμός της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών επιτροπών, συντονισμός όλων των θεμάτων που αφορούν σε θέματα μεταξύ Δήμου και ΟΣΚ.

Δημήτριος Κονταξής: έλεγχος και συντονισμός των θεμάτων καθημερινότητας.

Στυλιανή Ψύλλα: Πολιτική Προστασία, διαχείριση περιβαλλοντικών κρίσεων, όπως και το πρόγραμμα αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων.

Στους/στις ανωτέρω δημοτικούς συμβούλους ανατίθεται η υπογραφή «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.), εγγράφων σχετικών με τους τομείς ευθύνης και εποπτείας του. Τα έγγραφα που αφορούν σε θέματα υψηλής σπουδαιότητας και τα οποία απευθύνονται σε δημόσιες αρχές υπογράφονται από τον δήμαρχο.

Ιωάννης Λογοθέτης: ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών και την εποπτεία της ιστοσελίδας του Δήμου.

Μαρία Ρεμπούτσικα: εποπτεία και συντονισμός θεμάτων που αφορούν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Σπυρίδων Γιώτσας: εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, διαφημιστικές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους.

Χρύσα Κολωνία: εποπτεία και συντονισμός θεμάτων που αφορούν στη νεολαία και στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων και των εθελοντών – εθελοντισμού στον Δήμο.

Ιωάννης Βοσταντζόγλου (Μποσταντζόγλου): εποπτεία και συντονισμός επί θεμάτων που αφορούν στις θεατρικές ομάδες του Δήμου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ.

Βασιλική Σταθουλοπούλου: εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet