Παραίτηση με αιχμές του Ν. Ζόμπολα από την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Πολιτική

Παραίτηση με αιχμές του Ν. Ζόμπολα από την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Εκτός της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας έθεσε τον εαυτό του ο μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος και ένας εκ των διεκδικητών της αρχηγίας του συνδυασμού Νικόλαος Ζόμπολας. Στη σύντομη ανακοίνωση της αποχώρησής του προβάλλει ως λόγο που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη επιλογή «σημαντικό θέμα ηθικής αρχής», που σχετίζεται με τη διαδικασία ανάδειξης του νέου επικεφαλής και το καταστατικό της παράταξης. Προσθέτει δε ότι «όλοι εμείς που εκτεθήκαμε σε ένα ψηφοδέλτιο με συγκεκριμένους υπαίτιους ήττας, οι οποίοι παραμένουν απ’ ό,τι φαίνεται στην πρώτη γραμμή, ήμασταν προφανώς παράπλευρες απώλειες…».

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από την παράταξη ο κ. Ζόμπολας αναφέρει:

«Ένα σημαντικό θέμα και ειδικά ένα θέμα ηθικής αρχής, με αναγκάζει να αποχωρήσω από την ενεργή ανάμειξη μου με την δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας. Αφορά τη διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής και το καταστατικό της παράταξης. Όλοι εμείς λοιπόν που εκτεθήκαμε σε ένα ψηφοδέλτιο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΗΤΤΑΣ, οι οποίοι παραμένουν από ότι φαίνεται στην πρώτη γραμμή, ήμασταν προφανώς παράπλευρες απώλειες. Μίλησα με αρκετούς συναδέλφους πριν αποφασίσω να αποχωρίσω. Καλή δύναμη σε όλους, οι διαφορές μας είναι πολιτικές και κρίνονται από τους πολίτες διαρκώς, συνεχίζουμε για το καλό της πόλης μας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά πάντα με διαφάνεια, εντιμότητα και ανεξαρτησία».

Η πρώτη αντίδραση από την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας ήρθε από τον νέο επικεφαλής της και ήταν λακωνικότατη, περιοριζόμενη σε έναν… τυπικό αποχαιρετισμό. Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Σάρκουλας σημείωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Ζόμπολα για τη μακροχρόνια και αδιάκοπη προσφορά του στην παράταξή μας Αγία Παρασκευή η Πόλη Μας. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο πολιτικό του βήμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet