ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ από Β. Γιαννακόπουλο
Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ από Β. Γιαννακόπουλο

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του “Δημόκριτου”, έγινε η επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής και νυν υποψηφίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, Βασίλη Γιαννακόπουλου, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014. Το όνομα του νέου συνδυασμού είναι  και

 Την παρουσίαση της αυτοδιοικητικής πρότασης της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ πραγματοποίησαν οι κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, Δημήτριος Αλεφαντής, Γιάννης Μυλωνάκης και η κ. Σούλα Θεοδώρου, οι οποίοι συνιστούν την ηγετική ομάδα της νέας αυτής προσπάθειας, πιστοποιώντας τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό της χαρακτήρα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου συνδυασμού, υπογράμμισε ότι «σήμερα, απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, σε όλους όσοι αγαπούν την πόλη μας και θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν, να συνταχθούν μαζί μας, στην προσπάθειά μας να προσδώσουμε αξία στην Αγία Παρασκευή».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτριος Αλεφαντής, πρώην αντιδήμαρχος της σημερινής δημοτικής αρχής, τόνισε ότι «θα ήταν άτοπο να μιλάμε στην Ελλάδα του 2014 για κόμματα και παρατάξεις. Αυτή τη στιγμή, αυτό που χρειάζεται η πόλη μας είναι ανθρώπους που θα βγουν μπροστά για να αλλάξουν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής. Να κάνουν την αλληλεγγύη πράξη. Να κάνουν την πόλη αντάξια των ανθρώπων της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet