Αποκριάτικη γιορτή από τους Παιδικούς Σταθμούς Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Αποκριάτικη γιορτή από τους Παιδικούς Σταθμούς Αγίας Παρασκευής

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν μασκέ πάρτι για τα βρέφη και τα νήπιά τους (και όχι μόνο), το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου.

Τους μικρούς φίλους των Παιδικών Σταθμών θα διασκεδάσουν κλόουν, ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ και μακιγιέζ σε μία μεγάλη εκδήλωση, που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΝΠΔΔ «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» (ΠΑΙΣΔΑΠ), «ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε, προκειμένου στους οικονομικά δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στους ΠΑΙΣΔΑΠ».

Από τις 10:00 π.μ έως τις 2:00 μ.μ. το Κλειστό Γυμναστήριο της Νότου θα μετατραπεί «σε έναν παράδεισο απόλαυσης για μικρούς και μεγάλους».

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη καλούν όλους τους γονείς, όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού μας Συμβουλίου, μπαίνοντας σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα, να χορέψουν μαζί τους το τελευταίο Σάββατο του Τριωδίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet