Με «Εκκλησιάζουσες» εγκαινιάστηκε η νέα θεατρική σκηνή του 1ου ΓΕΛ
Πολιτισμός

Με «Εκκλησιάζουσες» εγκαινιάστηκε η νέα θεατρική σκηνή του 1ου ΓΕΛ

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 η νέα θεατρική σκηνή του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής με την πολύ ωραία παράσταση του έργου «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Σχολείου.

Οι εργασίες επισκευών και ανακαίνισης Θεατρικής Σκηνής πέτυχαν ένα εξαιρετικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα ισάξιο επαγγελματικών θεάτρων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, εξαφανίστηκαν οι υγρασίες από τους τοίχους, βάφτηκε ο χώρος, φτιάχτηκαν καινούργια καμαρίνια, διαμορφώθηκε η σκηνή, τοποθετήθηκαν προβολείς, βελτιώθηκε η ηχητική εγκατάσταση και η ακουστική, τοποθετήθηκε κουρτίνα σκηνής κ.ά. Ο χώρος, κατάλληλος πλέον για θεατρικές και άλλες παραστάσεις και εκδηλώσεις, προστίθεται στο δυναμικό των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου  και επιπλέον θα αποσυμφορήσει τον αντίστοιχο χώρο του διπλανού 2ου Γυμνασίου.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση και συνεχάρη τα παιδιά, ευχαρίστησε τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Παιδείας Πάνο Γκόνη, τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλη Τραυλό, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη και τους εργάτες του Δήμου για όλα όσα έκαναν για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet