ΚΑΠΗ Βριλησσίων: Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου
Κοινωνία

ΚΑΠΗ Βριλησσίων: Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου

Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιαννης, σε μία σεμνή και λιτή γιορτή μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ που είναι εμβολιασμένα, λόγω της οδηγίας για τον covid-19, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Παρευρέθηκαν: Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής υγείας πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και του ΚΑΠΗ Β. Αρσένη-Λάμπρου, η αντιδήμαρχος Ανθρωπίνου Δυναμικού και αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Μαλακού Χρ., ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαφειάδης Κ., ο πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ Λιακόπουλος Κ., τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ Κωστούλας Ν, Πολίτης Κ., κ. Μαντινιδου, κ. Καππάς, και Σοφία Μαντινίδου και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΒ Εμμανουέλα Ασημακόπουλου.

Η εκδήλωση περιελάβανε ποιήματα που απήγγειλαν μέλη του ΚΑΠΗ (κ. Σίμου, κ. Γρατσιά, κ. Τέλειου, κ. Κωστούλας) και έκλεισε με τραγούδια της εποχής από τη σοπράνο Μάλιαρη Α. Στο πιάνο ο μαέστρος Βελεγράκης Άγγελος. Η εορτή πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, από το ΚΑΠΗ όπως κάθε χρόνο. «Ζήτω η Ελλάδα μας» αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Ο Ξ. Μανιατογιάννης ανέφερε στον χαιρετισμό του:

Η πατρίδα μας πάλι απειλείται μέσα από ακυρωτικές συμβάσεις και εδαφικές διεκδικήσεις, μέσα από τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται στα διεθνή σαλόνια του εξωτερικού, που επικαλούμενοι την ουδέτερη στάση τους αποθρασύνουν τους αιώνιους εχθρούς μας να προχωρούν σε παραβιάσεις των διεθνών κανόνων και συνθηκών. Σήμερα ο πόλεμος είναι οικονομικός, πνευματικός, ηθικός. Είναι πόλεμος κατά των αρχών, των ιδεών και των αξιών. Η αρετή, το φιλότιμο, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια, η πίστη έγιναν απαξία και η φιλοπατρία βαπτίστηκε μισαλλοδοξία, εθνικισμός και συντηρητισμός. Με τις σκέψεις αυτές γιορτάζουμε και σήμερα την επέτειο του ΟΧΙ, τιμούμε και δοξάζουμε τους αθάνατους νεκρούς του 40, αυτούς που αγωνίστηκαν και αντιστάθηκαν, για να ζούμε εμείς τώρα ελεύθεροι».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet