Προσλήψεις προσωπικού για υπηρεσίες καθαριότητας σχολικών μονάδων στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Προσλήψεις προσωπικού για υπηρεσίες καθαριότητας σχολικών μονάδων στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνον τη συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 2 (9471/20- 8-2020) και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: [email protected][email protected] .

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο Δήμος Βριλησσίων υπογραμμίζει ότι οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναφέρονται ανωτέρω.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, δηλαδή από 21/8/2020 έως και 25/8/2020. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά τον νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet