Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Παιανία συνέβαλε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων
Φωτογραφία: Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων / fb
Κοινωνία

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Παιανία συνέβαλε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων

Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παιανία το απόγευμα της Τρίτης 26 Αυγούστου 2025 βρέθηκε, μετά από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το υδροφόρο όχημα «Βριλήσσια 4» του Δήμου Βριλησσίων προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης.

Το όχημα, με πλήρωμα τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλέκο Κοντομάρη, τον Σπύρο Κοντομάρη και τον εθελοντή Βασίλη Καραπάνο, βρέθηκε άμεσα στην οδό Αγίας Μαρίνας και συμμετείχε τόσο στο έργο της κατάσβεσης όσο και στην τροφοδοσία οχημάτων της Πυροσβεστικής με νερό.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων επιχείρησε δίπλα στους Ρουμάνους πυροσβέστες που βρίσκονται στη χώρα μας στο πλαίσιο του μηχανισμού rescEU της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χάρη στην μεγάλη κινητοποίηση με εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet