Ανοίγουν ξανά σταδιακά οι παιδικές χαρές στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ανοίγουν ξανά σταδιακά οι παιδικές χαρές στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Τις πόρτες τους ανοίγουν σταδιακά και πάλι για τα παιδιά της πόλης οι παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μετά την περίοδο των έκτακτων μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από την Παρασκευή 12 Ιουνίου οι μικροί Ηρακλειώτες με τους γονείς τους θα μπορούν να παίζουν ξανά ελεύθερα, τηρώντας αποστάσεις, εφαρμόζοντας τα ατομικά μέτρα προφύλαξης της υγείας τους στις παιδικές χαρές των οδών Ρόδων & Πεύκων (Ο.Τ.216), Φολεγάνδρου & Αμοργού, Κουντουριώτου & Μουσών, Μπομποτίνου & Κοσμά Αιτωλού και της πλατείας Μανδηλαρά, ενώ όπως σημειώνει η διοίκηση οι υπόλοιπες θα ανοίξουν στο προσεχές διάστημα.

Τις τελευταίες ημέρες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν και απολύμαναν τις εγκαταστάσεις των παιδικών χαρών, ενώ με την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους οι καθαρισμοί θα επαναλαμβάνονται τακτικότερα από το συνηθισμένο, για να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται με ασφάλεια το παιχνίδι τους.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι «για την υγιή λειτουργία των παιδικών χαρών θα πρέπει οι προσερχόμενοι να αποφεύγουν τον συνωστισμό, κρατώντας αποστάσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και φροντίζοντας να διατηρούνται καθαρές, απομακρύνοντας η κάθε οικογένεια τα απορρίμματά της».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet