Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τι πραγματικά ισχύει με τις επιδοτούμενες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τι πραγματικά ισχύει με τις επιδοτούμενες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς

Σε ανακοινώσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σχετικά με τις επιδοτούμενες θέσεις με voucher στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης απαντά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Ο λαϊκισμός έχει όρια και πρέπει να σταματάει σε ό,τι αφορά παιδιά και γονείς. Όμως κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πολιτική με ψεύδη ενώ έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από τον Δήμο όπου είναι διορισμένοι – μετακλητοί τι πραγματικά ισχύει με τις επιδοτούμενες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μέσα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και, βέβαια, πως το ίδιο ακριβώς ισχύει σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Ο ΟΠΑΚΜ και κάθε παρόμοιος δημοτικός οργανισμός ή Δήμος ανά την επικράτεια είναι υποχρεωμένος από την ΕΕΤΑΑ, που υλοποιεί καθ’ ολοκλήρου το πρόγραμμα, να ενημερώνει τους γονείς – κατόχους voucher για τους όρους λειτουργίας του προγράμματος με τις προδιάγραφες οι οποίες έχουν τεθεί. Εάν χρεώνουν ευθύνη, λοιπόν, στη διοίκηση του ΟΠΑΚΜ, ας αναλάβουν και οι ίδιοι την ευθύνη για τον Δήμο που έχουν διοριστεί.

Ας φροντίσουν επιτέλους αφού θέλουν να ασχολούνται με τα δημοτικά θέματά της πόλης να ενημερώνονται σωστότερα, ιδιαίτερα όταν έχουν τη δυνατότητα αφού κατέχουν υψηλές θέσεις σε άλλο Δήμο και να σταματήσουν να παίζουν συνεχώς εις βάρος των οικογενειών, αλλά και γενικότερα των δημοτών της πόλης μικροπολιτικά παιχνίδια. Ας μάθουν επιτέλους ότι στην πολιτική πορεύεσαι με ήθος και σοβαρότητα. Αυτό άλλωστε είναι που επέλεξαν και επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια οι δημότες της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet