Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ακόμα μία αθλητική σεζόν ξεκινά από το φθινόπωρο για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι εγγραφές για την οποία ξεκίνησαν στη δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ (ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία τους).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες της νέας περιόδου ως εξής:

  • Οι γονείς μπορούν να βρουν τη σχετική αίτηση στο site του Δήμου www.iraklio.gr, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ στη διεύθυνση [email protected].
  • Εναλλακτικά μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210 2756740 κατά τις εργάσιμες ημέρες 9.00 με 14.00 και για το υπόλοιπο της ημέρας στο 6981 258090.

Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω απ’ όλα όμως τις αξίες της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Όλες οι ομάδες των Ακαδημιών συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα ανάλογης ηλικιακής κατηγορίας, ενώ οι προπονήσεις διαρκούν ανά σεζόν από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet