Πνοή Ηράκλειο: Ανάληψη πρωτοβουλίας για τα προβλήματα του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου και των σχολικών κτηρίων
Πολιτική

Πνοή Ηράκλειο: Ανάληψη πρωτοβουλίας για τα προβλήματα του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου και των σχολικών κτηρίων

Πρωτοβουλία για τα προβλήματα του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου και των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πρόκειται να αναλάβει η παράταξη Πνοή Ηράκλειο.

Σε σχετική ανακοίνωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Κουτρούλης, σημειώνει:

Η δημοτική αρχή έχει επιδείξει, μέχρι σήμερα, προφανή αδυναμία να επιλύσει δύο βασικά προβλήματα που απασχολούν περισσότερες από 500 οικογένειες στον Δήμο μας. Το ένα αφορά την επαναλειτουργία του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου και το άλλο την αποκατάσταση των κτηρίων των 4ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων και του 1ου Γυμνασίου. Αποτέλεσμα της αδυναμίας αυτής παιδιά της πόλης μας να καταφεύγουν σε γειτονικούς δήμους για να προπονούνται ή για να δίνουν αγώνες και μαθητές της πόλης μας να στεγάζονται σε πρόχειρες κατασκευές.

Η παράταξή μας αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αρχές να επιλυθούν τα νομικά θέματα που δημιουργήθηκαν από άστοχους χειρισμούς στο θέμα του γηπέδου και στην εξεύρεση πόρων για την αποκατάσταση των σχολικών κτηρίων. Δεν υπάρχει πλέον ανοχή από κανέναν….

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet