Δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ. Ηρακλής στον τελικό με τον Α.Ο. Μαρκόπουλο
Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ. Ηρακλής στον τελικό με τον Α.Ο. Μαρκόπουλο

Ο Α.Ο. Μαρκοπούλου είναι ο μεγάλος νικητής του φάιναλ-4 Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ που φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο Μαρκοπούλου, καθώς επικράτησε της ομάδας του Γ.Σ. Ηρακλή Κηφισιάς με 3-1 (27-25, 25-21, 22-25, 25-22).

Δύο χρόνια μετά την πρώτη κατάκτηση του τίτλου των νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ, το Μαρκόπουλο τα κατάφερε και πάλι, νικώντας στον τελικό με 3-1 τον περσινό κάτοχο Ηρακλή Κηφισιάς.

Στο πρώτο σετ το Μαρκόπουλο βρέθηκε πίσω με 24-22, όμως με την Αλεξάκου στο σερβίς ήρθε η ισοφάριση (24-24), για να τελειώσει η ανατροπή με πρώτο χρόνο της Τσιάκουλα.

Στο δεύτερο ο Ηρακλής Κηφισιάς προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο στο τελείωμα του σετ τα σερβίς της Τσιάκουλα έκαναν τη διαφορά για το Μαρκόπουλο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ και κατάφερε να μειώσει σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο τελευταίο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά ο άσσος της Καρακάση “έγραψε” το 25-22, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα των Μεσογείων, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στον κόσμο που είχε γεμίσει το κλειστό των Μεσογείων.

Τα σετ: 3-1 (27-25, 25-21, 22-25, 25-22)

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Καλαρά Μ.): Μπαμπίρη Μ-Ε, Καρακάση Ε., Αλεξάκου Ε., Τσιάκουλα Σ-Μ, Χαριτωνίδη Ι-Φ, Νικολογιάνη Α. Γεωργακοπούλου Ι., Γκλιάτη Α. Βράμε Μ. Αλεξανδράκη Α-Α. Γεωργατζή Ι. Σταμούλη Γ. / Τουλγαρίδου (λ), Μολδοβανίδη Ν (λ)

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μαρτσουκάκη Ε. Πολύζος Στ.): Μαυράκου Σ., Λάβδα Ε, Κορναράκη Ε, Γκρέκα Ι, Τσελεπή Γ. Μαγγέλ Δ. Βογιατζόγλου Ι. Βογιατζόγλου Α. Ιωάννα. Χαιρετάκη Ε. Εξάρχου Μ. Φλωράκη Μ. /Λύρα Μ-Ε (λ), Χούντα Κοττά Χ (λ),

Διαιτητές: Προκοπίου Σαράντος, Λιδωρικιώτη Καλλιόπη Ελένη, Παρασκευάς Θεόδωρος.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησαν απονομές στις ομάδες και στις καλύτερες αθλήτριες της τελικής φάσης (μετά από ψηφοφορία των προπονητών).

Αναλυτικά οι κορυφαίες του φάιναλ-4:

MVP: Ευφροσύνη Αλεξάκου (Α.Ο. Μαρκόπουλο)
Καλύτερη Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα (Ηρακλής Κηφισιάς)
Καλύτερη επιθετικός: Ασημίνα Νικολογιάννη (Α.Ο. Μαρκόπουλο)
Καλύτερη πασαδόρος: Ευανθία Λάβδα (Ηρακλής Κηφισιάς)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet