Διπλές προπονήσεις για την Α.Ε. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Διπλές προπονήσεις για την Α.Ε. Κηφισιάς

Μέχρι την Κυριακή 26 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κηφισιάς είχαν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες τελευταίες ενέσεις ξεκούρασης, αφού από Δευτέρα ξεκίνησε η δουλειά! Το πρόγραμμα για τους «κυανόλευκους» του Μάρκου Μαυρομάτη θα αποτελείται από διπλές προπονήσεις, με τις πρωινές να περιλαμβάνουν τρέξιμο και τις απογευματινές τακτική και ασκήσεις με την μπάλα. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Ζηρίνειο, αλλά και στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου.

Κατά τα άλλα, σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε στο προπονητικό κέντρο της Κηφισιάς την περασμένη Τετάρτη 23 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση, παρουσία της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Τιάγκο Μέλο που επιστρέφει αύριο (Κυριακή 27 Ιουλίου) από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται με άδεια. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού θα γίνουν άλλες δύο προσθήκες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ο Μάρκος Μαυρομάτης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σκληρή δουλειά και συνέπεια, ενώ ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας αρχικά τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και στη συνέχεια τους προέτρεψε να προσπαθήσουν σκληρά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet