Πανερυθραϊκός: Ολοταχώς για τρεμπλ
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Ολοταχώς για τρεμπλ

Συνεχίζοντας την απίστευτη χρονιά του, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 2-0 στην παράταση του Α.Ο. Συναράδων και προκρίθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο Πανερυθραϊκός έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται και βαδίζει ολοταχώς για το τρεμπλ.

Στην αναμέτρηση, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, οι δύο αντίπαλοι είχαν από καλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά τελικά το 0-0 οδήγησε στην παράταση. Εκεί ο Πανερυθραϊκός είχε περισσότερες δυνάμεις και με τέρματα των Τσίπρα και Αντωνιάδη με πέναλντι, έφτασε στο 2-0 και πήρε την πρόκριση.

Πλέον, ο σύλλογος της Ερυθραίας θα αντιμετωπίσει στις 23 Απριλίου τον Ναυπακτιακό Αστέρα με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου (90’ Γληνός), Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου (30’ Αδραχτάς), Λάσκαρης, Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου (71’ Μπαστέας)

Α.Ο. ΣYΝΑΡΑΔΩΝ: Ζάχος, Βιτουλαδίτης, Γραμμένος, Διαβάτης (64’ Προβατάς), Πάγκαλης Α., Πάγκαλης Π., Βλάχος (68’ Αρμάντο), Παπαναγιώτου (105’ Μπουζής), Κονισπολιάτης, Σφακιανάκης, Κατσιλιάνος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet