Συγχαρητήρια Δήμου Κηφισιάς στην ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Δήμου Κηφισιάς στην ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα αγωνίζεται πλέον η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανερυθραϊκού και ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς τους αθλητές, τον προπονητή Δημήτρη Χουχουλή, τη διοίκηση του Πανερυθραϊκού και τους φιλάθλους της ομάδας για την επάνοδό της στο πρωτάθλημα της Α2.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, βασιζόμενη στο αγωνιστικό πνεύμα και τη σκληρή δουλειά και έχοντας στο πλάι της τους φιλάθλους, κατάφερε μαζί με τη διοίκηση του μπάσκετ του Πανερυθραϊκού να κάνει τη φετινή έκπληξη με λιτά μέσα».

Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και ο Δήμος Κηφισιάς στέκεται δίπλα στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας και υποστηρίζει τις προσπάθειές της. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μανωλόπουλο όπου καθορίστηκε κοινή δράση. Η κοινωνική προσφορά της ομάδας στην πόλη είναι μεγάλη στα 40 χρόνια πορείας της στα αθλητικά δρώμενα.

«Η Νέα Ερυθραία αλλά και συνολικά ο ενιαίος Δήμος Κηφισιάς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, «αποτελούν πραγματικά μια αθλητούπολη με σημαντικές διακρίσεις σε πολλά αθλήματα. Οι αθλητές μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές προβολής της πόλης μας, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας κάνουν υπερήφανους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet