Συνεχίζεται η κακοτυχία για τον Πανερυθραϊκό – «Εκτός μάχης» και ο Ντουζίδης
panerythraikosbc.gr
Αθλητισμός

Συνεχίζεται η κακοτυχία για τον Πανερυθραϊκό – «Εκτός μάχης» και ο Ντουζίδης

Μετά τους Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά, ακόμη ένας παίκτης του Πανερυθραϊκού προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς ο Θανάσης Ντουζίδης, έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, τέθηκε «νοκ-άουτ» από την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (Σάββατο 24/4, 17:00) της ομάδας με την Καβάλα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη μεγαλώνει κι άλλο το απουσιολόγιο του κόουτς Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος θα παρατάξει στο αυριανό ματς (σ.σ. αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες) την ομάδα με μείον τρεις κομβικούς παίκτες της.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τη θέση του Ντουζίδη στη δωδεκάδα θα πάρει ο αρχηγός του Εφηβικού του Πανερυθραϊκού, Κωνσταντίνος Χαρμπ, ένα παιδί που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, καθώς αγωνίζεται στον Πανερυθραϊκό από 7 ετών, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας του και πλέον έφτασε η ώρα να φορέσει τη φανέλα και της ανδρικής ομάδας!

Θυμίζουμε ότι ο αυριανός εντός έδρας αγώνας με την Καβάλα θα μεταδοθεί LIVE από το «ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ LIVE TV» (https://panerythraikosbc.gr/live-tv/) και από το επίσημο κανάλι του Πανερυθραϊκού στο YouTube.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet