Με 3Χ3 συνέχισαν οι Κορασίδες του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας
Αθλητισμός

Με 3Χ3 συνέχισαν οι Κορασίδες του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας

Με 3 νίκες συνεχίστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα για τις ομάδες Κορασίδων του ΑΟΝΝ Ν. Ερυθραίας «Αμαζόνες».

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων τμημάτων, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, διαμορφώθηκαν ως εξής:

Οι Κορασίδες-1 επικράτησαν εκτός έδρας του Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 1-3 (22-25, 25-20, 14-25, 16-25). Ο προπονητής της ομάδας, Ν. Σπανός, θέλησε να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται όλες οι αθλήτριές του, αλλά και συνδυασμούς σχημάτων που μελλοντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Έτσι ξεκίνησαν  τον αγώνα αθλήτριες που δεν είχαν έως σήμερα πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ και στο 2ο σετ συνέχισε τους πειραματισμούς με νέο σχήμα. Το έως τότε αποτέλεσμα 1-1 επέβαλε την αναγκαιότητα πιο ορθολογικών σχημάτων στο 3ο και 4ο σετ,  τα οποία και κατακτήθηκαν σχετικά εύκολα.

Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες δείχνουν να έχουν κατανοήσει τον ρόλο τους και τη νοοτροπία που θέλει να περάσει ο προπονητής τους. Αλλά και όσες αθλήτριες δεν το έχουν κατανοήσει, είναι σίγουρο ότι μέσα από την αυτοκριτική τους, σύντομα θα αποδώσουν αυτά που μπορούν, για το καλό της ομάδας.

Οι Κορασίδες-2 κέρδισαν εντός έδρας τον Γ.Σ. Ωρωπού με 3-0 (25-12, 26-24, 25-20). Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα επικρατώντας εύκολα στο 1ο σετ. Στη συνέχεια μπορεί να έπεσε λίγο η απόδοσή της, έδειξε όμως την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και χαρακτήρα ώστε να στεφθεί νικήτρια.

Το θετικό από το χθεσινό αγώνα ήταν ο αγωνιστικός χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα στην πίεση του αντιπάλου, που είναι βέβαιο ότι βάζει ένα ακόμα «συν» στα χαρακτηριστικά της, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έπονται.

Οι Κορασίδες-3 επιβλήθηκαν εκτός έδρας του ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» με 0-3 (7-25, 19-25, 8-25). Η ομάδα από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της και κρατώντας σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά της σε όλο το παιχνίδι, κατέλαβε μια εύκολη νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου.

Οι Κορ-3 έκαναν σίγουρα την καλύτερη εμφάνισή τους, δείχνοντας εξαιρετικά αγωνιστικά στοιχεία, πειθαρχία και ομαδικότητα. Πιστεύουμε ότι στους επόμενους αγώνες θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τις αθλήτριες του Γ. Μπαρούτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet