Νίκη – παραμονή για την Κηφισιά επί της Γλυφάδας με 1-2
Αθλητισμός

Νίκη – παραμονή για την Κηφισιά επί της Γλυφάδας με 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Κηφισιάς επί της Γλυφάδας με 2-1 για την 29η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, με την οποία το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου «κλειδώνει» την παραμονή του στα… σαλόνια της κατηγορίας.

Η ομάφα των Βορείων Προαστίων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας της αντιπάλου του ευκολότερα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 40΄ με προβολή του Μουσταφίδη, ενώ το δεύτερο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 53΄, με τον Χαϊκάλη να αξιοποιεί ιδανικά τη σέντρα του Τεγούση.

Η Γλυφάδα μείωσε στο 85΄ με σκόρες τον Καραγιάννη.

Μετά κι αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Κηφισιάς βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 43 βαθμούς, πέντε πόντους περισσότερους από την πρώτη ομάδα της «επικίνδυνης» ζώνης.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Γκολές-Φαγκρίδας (Πειραιά)

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Μωραΐτης, Ταμπάκης, Ζιάι, Παϊκόπουλος (71′ Μπένα), Μουσάι, Παπακωνσταντίνου (58′ Μήτσος), Τσουμάκας, Γκούμας, Λαμπρογεώργος (62′ Παυλίδης), Γεωργακόπουλος, Καραγιάννης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (79′ Παπάζογλου), Ζαφειρίδης (73′ Παναγιωτόπουλος), Ντούλιας (73′ Καλογέρης), Γκεμίσης, Χαϊκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet