Επανέρχονται τα σενάρια για… μετακόμιση της Κηφισιάς στη Χαλκίδα
Αθλητισμός

Επανέρχονται τα σενάρια για… μετακόμιση της Κηφισιάς στη Χαλκίδα

Επανέρχονται τα σενάρια για αποχώρηση της ΚΑΕ Κηφισιάς από την πόλη των Βορείων Προαστίων και «μετεγκατάστασή» της στη Χαλκίδα, κάτι που είχε αναστατώσει και πέρσι την τοπική κοινωνία και φαινόταν να έχει λυθεί, μετά και την παρέμβαση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου («Τρίποντο» Γ. Θωμάκου: Η ΑΕΝΚ παραμένει «Κηφισιώτισσα»). 

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα στην αθλητική ηλεκτρονική σελίδα της Χαλκίδας eviabasket.gr θέλει τις σχετικές συζητήσεις μεταξύ του προέδρου της ομάδας Γιώργου Βαγενά και τους Χαλκιδέους να… αναθερμαίνονται. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, συνοδευόμενος από τον manager της Κηφισιάς Σ. Νικητάκη, μετέβη στη Χαλκίδα και είχε επαφές με τους ντόπιους παράγοντες Τ. Κολτσιδόπουλο και Γ. Γεωργουσόπουλο, με θέμα της μετακόμιση της ΚΑΕ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα θέλει τις σχετικές συζητήσεις, οι οποίες όπως υποστηρίζει συνεχίζονταν σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, να βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα, εάν υπάρξει απόφαση μεταφοράς της ομάδας, αυτή δεν θα αφορά σε μία απλή συνεργασία σε επίπεδο γηπέδου ή παραγόντων, αλλά θα έχει τον χαρακτήρα μονιμότητας.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γ. Βαγενάς επιθυμεί να παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ και να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει στην Κηφισιά και η Χαλκίδα μπορεί να του προσφέρει την «ηθική και υλική στήριξη που θα χρειαστεί», ενώ η τοπική κοινωνία θα «αγκαλιάσει» πολύ περισσότερο την ομάδα σε σχέση με ό,τι συμβαίνει στην Κηφισιά, όπου «η στήριξη που έχει η ομάδα είναι μηδαμινή».

Ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθούν οι συγκεκριμένες συζητήσεις και μόνο το γεγονός ότι αυτές συνεχίζουν να υφίστανται, δείχνει ότι η περσινή λύση που δόθηκε στο θέμα ήταν μάλλον προσωρινή και τα δεδομένα της φετινής περιόδου δεν έβγαλαν την «ιδέα» της μετακίνησης από τα μυαλά των παραγόντων της ομάδας…

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ: Χαλκίδα-Κηφισιά σε προχωρημένες συζητήσεις!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet