Καταχειροκροτήθηκαν οι μικροί αθλητές στην «Αθλητούπολη 2016»
Αθλητισμός

Καταχειροκροτήθηκαν οι μικροί αθλητές στην «Αθλητούπολη 2016»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου Κηφισιάς η «Αθλητούπολη 2016».

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι τελικές επιδείξεις των Παιδικών Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επιδείξεις από τα τμήματα Κλασικού Αθλητισμού, Ρυθμικής Γυμναστικής, Ξιφασκίας, Τζούντο, Καράτε και Kick Boxing.

Ο Γ. Θωμάκος και ο Αχ. Κουρέπης παρακολούθησαν τις επιδείξειςΕκτός από τους θεατές που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Ζηρινείου, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες θαύμασαν και χειροκρότησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης καθώς και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού και υπεύθυνος για τον Αθλητισμό του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παντελεάκης.

Η δράση υποστηρίχθηκε από το πρότυπο δερματολογικό κέντρο «Athens City Med» το οποίο και πρόσφερε δωρεάν δερματολογική εξέταση σε κάθε παιδί που συμμετείχε.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet