Αιμοληψίες από συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών στο ΓΟΝΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
Κοινωνία

Αιμοληψίες από συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών στο ΓΟΝΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» λειτουργεί αυτόνομη Ν.Υ. Αιμοδοσίας με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2014 η Ν.Υ. Αιμοδοσίας διενεργεί αιμοληψίες σε αιμοδότες αντικατάστασης και σε εθελοντές αιμοδότες και επίσης μπορεί να εξυπηρετεί συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών από όμορες κυρίως περιοχές.

Για τυχόν πληροφορίες – διευκρινήσεις όσον αφορά την εξυπηρέτηση αιμοδοτών ή συλλόγων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αιμοληψιών – Εξορμήσεις σε Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, στους αριθμούς τηλεφώνου της αρμόδιας επισκέπτριας Υγείας 210 3501725, 562, ή στο fax: 210 3501564 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: [email protected]. Ωράριο: καθημερινές από 9:00 έως 13:30. Δεν γίνονται αιμοληψίες τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Στην ιστοσελίδα του ΓΟΝΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τους ασθενείς που μεταγγίζονται συχνά ή υπάρχει πιθανότητα να μεταγγισθούν.

Επίσης παρέχονται πληροφορίες για το ωράριο Αιμοληψιών, χρήσιμες πληροφορίες για τους αιμοδότες και χρήσιμες πληροφορίες για οργάνωση Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet