Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς συνεισφέρει για την αγορά οχήματος από την ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών
Κοινωνία

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς συνεισφέρει για την αγορά οχήματος από την ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών

Με γενναία δωρεά ύψους 3.000 ευρώ, αλλά και καταβολή των μισών αντιμισθιών δύο μηνών του προέδρου Γιάννη Παντελεάκη και του αντιπροέδρου Γεωργίου Κατσίπη της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, θα συνεισφέρει το εν λόγω Νομικό Πρόσωπο την ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, που εδρεύει στη Νέα Ερυθραία, στην προσπάθεια απόκτησης ενός νέου πυροσβεστικού οχήματος.

Με αφορμή τη δωρεά οι εθελοντές σημειώνουν:

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς για την απόφασή της να στηρίξει την προσπάθειά της ομάδας μας για την αγορά νέου πυροσβεστικού οχήματος. Η δωρεά αφορά το αξιοσημείωτο πόσο των 3.000 ευρώ, αλλά και τη μισή αντιμισθία δύο μηνών του προέδρου, Ιωάννη Παντελεακη και του αντιπροέδρου, Γεωργίου Κατσίμπα.

Την 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην έδρα μας προκειμένου να γίνει η αποδοχή των αντιμισθιών, αλλά και να αποδοθεί η απόφαση δωρεάς των 3.000 ευρώ.

Τέτοιες κινήσεις μας τιμούν ιδιαίτερα και ενισχύουν σημαντικά την ομάδα μας, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της ανιδιοτελώς στον Δήμο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet