Η Κηφισιά έβαλε τα… γιορτινά της
Κοινωνία

Η Κηφισιά έβαλε τα… γιορτινά της

Η Κηφισιά στολίστηκε φαντασμαγορικά και υποδέχεται τα Χριστούγεννα… Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η πανέμορφη πόλη της Κηφισιάς, που ως προορισμός είναι από τους πιο αγαπημένους της Αττικής για την περίοδο των Χριστουγέννων, στολίστηκε για να υποδεχθεί την πιο όμορφη γιορτή του χειμώνα».

Πέρα από τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες των καταστηματαρχών, οι οποίοι έχουν στολίσει τις βιτρίνες τους για τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Κηφισιάς, όπως κάθε χρόνο, στόλισε τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του εορταστικού ηλεκτροφωτισμού έγιναν από την Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με την εθελοντική συμμετοχή της κα Κατερίνας Κροντηρά.

«Οι δρόμοι της Κηφισιάς έχουν μετατραπεί σε ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και λάμψεων, που κάνει μαγικές τις νύχτες της πόλης μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Κηφισιάς στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου.

Ο δήμαρχος τονίζει σχετικά: «Ο Δήμος μας υποδέχεται τα Χριστούγεννα, για ακόμα μια χρονιά, με τη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων, διασκέδασης και ψυχικής ανάτασης, που απευθύνονται σε όλους. Oι γιορτινές στιγμές σας ανήκουν και σας περιμένουμε να τις μοιραστούμε στον Δήμο της Συμμετοχής και της Αισιοδοξίας».

Θα ακολουθήσει συναυλία με την τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που θα απογειώσει τη γιορτή. Με τη λαμπερή σκηνική της παρουσία και την ξεχωριστή φωνή της, θα χαρίσει στο κοινό ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με όλες τις Νο1 επιτυχίες της.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet