Η μαγεία των Χριστουγέννων στη λίμνη των ξωτικών των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Η μαγεία των Χριστουγέννων στη λίμνη των ξωτικών των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς

Μύρισε… Χριστούγεννα στον Δήμο Κηφισιάς, στο χριστουγεννιάτικο χωριό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Ένα χωριό αποκλειστικά για τους εκατοντάδες λιλιπούτειους μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη δράσεις και εκπλήξεις που τους επιφύλασσε η μεγάλη οικογένεια των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου. Στα καλαίσθητα σπιτάκια του παραμυθένιου χωριού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία για διαδραστικά παιχνίδια, μουσικοκινητικά δρώμενα, βιωματικά εργαστήρια ενώ επίσης παρακολούθησαν θεατρική παράσταση και αφήγηση παραμυθιού μαζί με ξυλοπόδαρους και αγαπημένους τους ήρωες.

Χρώματα, χαμόγελα, γεύσεις, μυρωδιές, ξεγνοιασιά και κυρίως καρδιές ανοιχτές, γεμάτες αγάπη και αθωότητα δημιουργούσαν ένα κλίμα ξεχωριστό στο παραμυθένιο χωριό του Άι Βασίλη. Κορυφαία στιγμή η έλευση του. Έφτασε με την άμαξα του γεμάτη δώρα και με τα ξωτικά του να δίνουν τον εορταστικό τόνο της γιορτής. Η είσοδος του συνοδεύθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς, η οποία παιάνιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ανεκτίμητο δώρο για όλους η χαρά και η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και το πνεύμα των Χριστουγέννων που πλημμύρισε τις καρδιές όλων μας.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους στην όμορφη γιορτή τους. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, συνεχάρη τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους των δομών για το έργο που προσφέρουν επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά ότι προτεραιότητα του Δήμου είναι η φροντίδα και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet