Στιγμές ξεγνοιασιάς στο 4ο Φεστιβάλ Α΄ & Β΄ Παιδικών Σταθμών Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Στιγμές ξεγνοιασιάς στο 4ο Φεστιβάλ Α΄ & Β΄ Παιδικών Σταθμών Ν. Ερυθραίας

Στιγμές ξεγνοιασιάς στον κόσμο των χρωμάτων και της φαντασίας πέρασαν μικροί και μεγάλοι στο 4o Φεστιβάλ των Α΄ και Β΄ Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στον αύλειο χώρο του Β΄ Παιδικού Σταθμού, στη Νέα Ερυθραία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά ζωγράφισαν και έκαναν κατασκευές μαζί με τους γονείς τους στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης ενώ παρακολούθησαν και μια ενδιαφέρουσα παράσταση Καραγκιόζη.

Στον χώρο του Παιδικού Σταθμού είχε δημιουργηθεί και το «Πάρκο νερού». Τα παιδιά διασκέδασαν και δροσίστηκαν με παιχνίδια που συνδέονται με το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ έκλεψε η παρουσίαση της συμμετοχής του Β΄ Παιδικού Σταθμού Νέας Ερυθραίας στο πρωτοποριακό Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, «Water Ecoculture», της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μεταξύ άλλων τη Λίμνη Μπελέτση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, το πάρκο Τρίτση, το Υδραγωγείο Νέας Ερυθραίας κ.α. προκειμένου να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με το νερό.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο των Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, τον Σύλλογο Γονέων των Α΄ & Β΄ Παιδικών Σταθμών Νέας Ερυθραίας: κ. Απόστολο Σιγανάκη, κ. Ιωάννη Λούση, κα Μαριάννα Πήλου-Μαρινέλλη, κα Δέσποινα Δεμερτζή-Αβρά, κα Ιουλία Ρηγούτσου και κα Άντα Βουτσινά-Αρκουμάνη, τις υπεύθυνες των Σταθμών κα Φρειδερίκη Ηλία και κα Πόπη Σαραντινούδη, όλο το προσωπικό και φυσικά τα παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Βαγγέλης Αυλήτης, καθώς και  οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παντελεάκης και Πάνος Ραυτόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet