Ενθουσίασε το κοινό η χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΚΕΜΜΕ
Κοινωνία

Ενθουσίασε το κοινό η χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΚΕΜΜΕ

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) στη χριστουγεννιάτικη συναυλία με το κουαρτέτο εγχόρδων «Crescendo» και τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Οι φιλόμουσοι απήλαυσαν και καταχειροκρότησαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, οι χορδές των τεσσάρων εγχόρδων ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε κλασσικές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις. Με τη βοήθεια προτζέκτορα, μαγικές εικόνες συνόδεψαν τις μελωδίες και έφεραν κοντά στο κοινό τους συνθέτες και την εποχή τους. Μεγάλη έκπληξη ήταν η αφήγηση του παραμυθιού «Ο Καρυοθραύστης» πριν από τις μελωδίες του Τσαϊκόφσκι.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, η σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου ερμήνευσε τα γνωστότερα ελληνικά και διεθνή  χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία του κουαρτέτου εγχόρδων. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, την ώρα που η σοπράνο με τη μελωδική της φωνή ερμήνευε το «Holy Night».

Το κοινό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, δεν ήθελε με τίποτα να τελειώσει η μουσική βραδιά και επανέφερε τους καλλιτέχνες στη σκηνή προκειμένου να ταξιδέψει με τις μελωδίες τους μέχρι που έλαβε την υπόσχεση πως «τα επόμενα Χριστούγεννα θα βρεθούν όλοι μαζί, ξανά στον ίδιο χώρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet