Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από την Κοινωνική Μέριμνα
Κοινωνία

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από την Κοινωνική Μέριμνα

Δωρεάν σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Κηφισιάς υλοποιήθηκε από το Hellenic American College σε συνεργασία με την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς.

Το σεμινάριο με τίτλο «Ανακάλυψε τα δυνατά σου σημεία για ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία», υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, από τη dr. Σοφία Πρωτόπαππα και το παρακολούθησαν συνολικά 15 μαθητές.

Ως εκ τούτου ο πρόεδρος Απόστολος Κασιούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Κηφισιάς ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους θερμά το κολέγιο και τη διδάκτωρ που επιμελήθηκε του σεμιναρίου για την ανιδιοτελή προσφορά και την κοινωνική τους ευαισθησία.

Σε συνέχεια της δράσης αυτής πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο συνάντηση στον χώρο του Hellenic American College στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους.

Επίσης, τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 18:00, ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα διεξαχθεί στην Έπαυλη Δροσίνη (Αγ. Θεοδώρων &  Κυριακού, Κηφισιά), τρίωρο σεμινάριο συμβουλευτικής διαχείρισης σταδιοδρομίας για γονείς εφήβων (μαθητών λυκείου) με θέμα «Είστε ο καλύτερος σύμβουλος σταδιοδρομίας για το παιδί σας;».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet