Εκδήλωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς για τις ευρωεκλογές 2024 στο δημαρχείο
Πολιτική

Εκδήλωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς για τις ευρωεκλογές 2024 στο δημαρχείο

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις ευρωεκλογές του 2024, που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Κηφισιάς τη Δευτέρα 20/5/2024, παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών/ιών Μέλπως Λεκατσά, Βασίλη ΠαπαλαζάρουΚώστα Σιδηρόπουλου και Νίκου Φαραντούρη. Στην εκδήλωση, που άνοιξε ο γραμματέας της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς Στάθης Γρίβας, παρευρέθηκαν η βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού και η πρώην υπουργός Κατερίνα Παπακώστα.

Όλοι οι υποψήφιοι/ες μετέφεραν ένα θετικό κλίμα που λαμβάνουν από όλη την Ελλάδα, εξέφρασαν δε τη βεβαιότητα ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στις 9ης Ιουνίου θα είναι η αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη και θα θέσει το ΣΥΡΙΖΑ εκ νέου σε τροχιά διακυβέρνησης.

Η Μέλπω Λεκατσά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, «στην ιστορικής σημασίας συμφωνία των Πρεσπών», τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά, παρουσία της σε τηλεοπτικό πάνελ, ζητήθηκε δημόσια συγνώμη από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Ο Βασίλης Παπαλαζάρου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι να παραμείνουν στη χώρα, που τους οδηγούν να μεταναστεύσουν, εκφράζοντας την άποψη ότι το ρεύμα επιστημόνων μεταναστών πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου».

Ο Νίκος Φαραντούρης τόνισε ότι «η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι προϊόν της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που βοηθά στην δημιουργία καρτέλ, ειδικά στον τομέα της ενέργειας». «Η φορολόγηση των υπερκερδών αποτελεί μονόδρομο, ενώ η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Φον Ντερ Λάιεν είναι πρωτοβουλία που στερείται σοβαρότητας» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι ευρωεκλογές αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό, όχι μόνα για να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και επειδή στις Βρυξέλες παίρνονται αποφάσεις που κατά 80% πρέπει να εφαρμόσουν τα κράτη μέλη. Συνεπώς η εκπροσώπηση της χώρας από ικανούς αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι σημαντική» τονίζεται στην ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υποψηφίους/ες.

Τα επόμενα «ραντεβού» της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς είναι:

  • Τρίτη 28 Μαίου, στις 19:30, στο εκλογικό κέντρο Κηφισιάς στην Κασσαβέτη.
  • Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 19:30, στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet