Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4/2
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4/2

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, στις 18:30, στο δημοτικό κατάστημα της πόλης, επί των οδών Διονύσου και Μυρσίνης στην Κηφισιά.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα: «Έγκριση Νέας Τοπικής Κανονιστικής Απόφασης για την κατασκευή, τη συντήρηση και τη φύτευση των πεζοδρομίων και των κοινοχρήστων εν γένει χώρων του Δήμου Κηφισιάς».
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής εστίασης (εστιατόριο) επί της οδού Διονύσου αρ. 65, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία CORSO COMO IKE, με εκπρόσωπο την Κυρκίνη Ειρήνη του Κων/νου.
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) και Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια) επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 12, στην Κηφισιά, στον κ. Αρβανίτη Ανδρέα του Ευσταθίου.
  4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ζηρίνη αρ. 2. στο όνομα Ε. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ- Φ. ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- Κ. ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΑΚΗΣ Ο.Ε.
  5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου αρ. 10. στην εταιρεία «HOME MADE SWEETS ΕΠΕ».
  6. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 9, στο όνομα ΤΣΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με διακριτικό τίτλο «ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ».
  7. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη αρ. 4, στο όνομα της εταιρείας «Puerta Norte Επιχειρήσεις Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» με διακριτικό τίτλο «Puerta Norte ΕΠΕ».
  8. Χορήγηση Άδειας Χρήσης  Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Σκιάθου αρ. 3, στο όνομα «Διάθεση Α.Ε.».
  9. Αντικατάσταση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ελαιών και Πατρών 46 που έχει χορηγηθεί στην εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Ο.Ε.», στο όνομα του Ψωμιάδη Στυλιανού.
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Σκιάθου αρ. 5, στην Κηφισιά.
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης έμπροσθεν φαρμακείου που στεγάζεται επί της οδού Ολύμπου 43, στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Κοκκιναρά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet