Στο Αστυνομικό Τμήμα σύμβουλοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας
Πολιτική

Στο Αστυνομικό Τμήμα σύμβουλοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας και τέσσερις τοπικοί σύμβουλοι της διοίκησης με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς τονίζει ότι η πρόεδρος και οι σύμβουλοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα επειδή καταψήφισαν τη χορήγηση άδειας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κάνει λόγο για πρωτοφανές επεισόδιο στα δημοτικά χρονικά.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς επισημαίνεται:

Πρωτοφανές επεισόδιο στα δημοτικά χρονικά

Κατάπληξη και αγανάκτηση προκαλεί στον Δήμο Κηφισιάς το πρωτοφανές επεισόδιο να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα, με τη «δήθεν» κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, επειδή καταψήφισαν τη χορήγηση αδείας, σε ακόμα ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και τέσσερις τοπικοί σύμβουλοι που προέρχονται από τη διοίκηση του Δήμου, αμέσως μετά τη λήξη του Συμβουλίου (17/10/2016).

Αιρετοί οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα για την ψήφο τους!

Με τους επαγγελματίες του εκφοβισμού δεν θα ασχοληθούμε επί του παρόντος, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι τα στελέχη της διοίκησης δεν εκφοβίζονται στην άσκηση των καθηκόντων τους. Εδώ και δυόμισι χρόνια ακολουθούμε σταθερή πολιτική για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών σύμφωνα πάντα με τη νομιμότητα.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους πολίτες η είσοδος της Αστυνομίας στο κοινοτικό κατάστημα που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του Συμβουλίου καθώς και η εικόνα των κοινοτικών συμβούλων περικυκλωμένων από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μετά το πέρας του.

Υπάρχει δίωξη και ποινικοποίηση της ψήφου;

Ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος ευρισκόμενος εκτός Αθηνών στο συνέδριο της ΚΕΔΕ κατηγορηματικά αποκλείει οι αστυνομικοί που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο να είχαν σχετική νομιμοποίηση.

Συγχαίρει την πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς για τη στάση τους, ενώ πρόκειται να ενημερώσει και να διαμαρτυρηθεί προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet