Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 14/12
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 14/12

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυσρίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (πρατήριο κατεψυγμένων προϊόντων – παντοπωλείο – πρατήριο έτοιμου φαγητού), επί της οδού Κασσαβέτη αρ. 1, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ».
  2. Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελαιών και Ρόδων αρ. 1, στο όνομα της εταιρείας «Δ. Παπανδρέου Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Sweet Habit».
  3. Αντικατάσταση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου αρ. 13, στο όνομα «Top4 Ε.Ε.».
  4. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Διονύσου αρ. 64, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Αυγής, στη συμβολή της με την οδό Αηδόνος, στην Κηφισιά».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2016 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet