«Άγιος ο έρωτας» στα «Μενάνδρεια 2015»
Πολιτισμός

«Άγιος ο έρωτας» στα «Μενάνδρεια 2015»

Συναυλία με τίτλο «Άγιος ο έρωτας» παρουσιάζεται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2015» του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Ανδρέου διαλέγει τραγούδια και παρουσιάζει μια παράσταση με τρεις αγαπημένες τραγουδίστριες και το πιάνο του.

Η Τάνια Τσανακλίδου, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Κορίνα Λεγάκη συνομιλούν επί σκηνής με το πιάνο του Γιώργου Ανδρέου, το βιολί του Στέργιου Γαργάλα και το ακορντεόν του Παναγιώτη Τσεβά, σε μια μουσική παράσταση που θα τα έχει όλα! Τραγούδια λαμπερά από το προσωπικό ρεπερτόριο των εξαίρετων ερμηνευτριών και αγαπημένες συνθέσεις του Γιώργου Ανδρέου. Τραγούδια λαϊκά και «έντεχνα», παλιά και νεότερα. Τραγούδια για όλη την παρέα. Τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου ΧατζιδάκιΣταύρου Ξαρχάκου, Δήμοτυ Μούτση, Γιάννη Σπανού, Θάνου Μικρούτσικου, Σταμάτη Κραουνάκη, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοΐζου, αλλά και Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ζούδιαρη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Κώστα Λειβαδά. Και φυσικά των Βασίλη Τσιτσάνη και Απόστολου Καλδάρα και Μανώλη Χιώτη και, και, και…

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 12 ευρώ.

Προπώληση: Γραφεία ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» (Εμμανουήλ Μπενάκη 3), 2ος όροφος. (9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.)

Πληροφορίες: τηλ. 213 2007202-204-205-207.

Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς; Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet