Με ένα μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκαν τα «Μενάνδρεια 2019»
Πολιτισμός

Με ένα μουσικό ταξίδι ολοκληρώθηκαν τα «Μενάνδρεια 2019»

Άνεμο από την πόλη του Παρισιού και το αργεντίνικο πάθος που βγάζει το Τango από το Βuenos Aires της Αργεντινής, μετέφεραν στην πόλη της Κηφισιάς η πιανίστρια Μaria Μartinova και ο βιολονίστας Gyril Garac, σε μια μαγική μουσική βραδιά με τίτλο «Paris – Buenos Aires, Une Histore D΄ Amour», στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς, ολοκληρώνοντας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2019».

Οι δύο υπέροχοι αυτοί μουσικοί, που έχουν κατακτήσει το διεθνές ενδιαφέρον, ενώθηκαν σε μια διπλή μουσική βραδιά, γαλλικής κομψότητας και αργεντίνικου tango, ταξίδευσαν το μουσικό κοινό της Κηφισίας, στις κοσμποπολίτικες μητροπόλεις, με τη μουσική των Debussy, Salgan, Bardi, Troilo και Piazzolla, κερδίζοντας έτσι το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Τη μουσική βραδιά προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρο, και παρευρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος Λίλα Παπαδημητρίου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Ο Δήμος Κηφισιάς ανανεώνει το ραντεβού του με τα «Μενάνδρεια 2020».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet