Μιχάλης Δημητριάδης & Μαρία Σουλτάτου τραγουδούν στη Νέα Ερυθραία
Πολιτισμός

Μιχάλης Δημητριάδης & Μαρία Σουλτάτου τραγουδούν στη Νέα Ερυθραία

Ο Μιχάλης Δημητριάδης και η Μαρία Σουλτάτου ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πλατεία Τσαχπίνη), στη Νέα Ερυθραία, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2015» του Δήμου Κηφισιάς.

Οι δύο μεγάλοι ερμηνευτές, έχοντας ο καθένας από την πλευρά του σφραγίσει το ελληνικό λαϊκό, έντεχνο, καθώς και παραδοσιακό τραγούδι, ενώνουν τις φωνές τους σε μια παράσταση γεμάτη με πλούσιο ρεπερτόριο από τη δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια συναδέλφων τους που αγάπησαν. Έρχονται στα «Μενάνδρεια» για να μας χαρίσουν μια βραδιά ποιοτικής ελληνικής μουσικής.

Θα παρουσιαστεί μία συναυλία με σημαντικές αναφορές στις προσωπικές επιτυχίες τους, αλλά και στο καλό λαϊκό τραγούδι με μουσικά αφιερώματα σε όλους τους καταξιωμένους δημιουργούς (Ζαμπέτας, Τσιτσάνης, Πάνου, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Νικολόπουλος κ.ά.).

Τον Μιχάλη Δημητριάδη και τη Μαρία Σουλτάτου συνοδεύει ορχήστρα αποτελούμενη από τους εξαίρετους μουσικούς Μανώλη Μιχαλάκη (μπουζούκι), Δημήτρη Σάββα (κιθάρα), Αλέξανδρο Σούτσο (πιάνο – ακορντεόν).

Ώρα έναρξης: 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet