Μουσικές και τραγούδια επί… Σκηνής και επί Οθόνης
Πολιτισμός

Μουσικές και τραγούδια επί… Σκηνής και επί Οθόνης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τίτλο «Της Σκηνής και της Οθόνης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, στις 20:00, στην αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Μία συναυλία με μουσική και τραγούδια από τον Κινηματογράφο και το Θέατρο, με ποίηση και μουσική, που θα παρουσιαστεί στις 21 Μαρτίου, αρχή της Άνοιξης και Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς προς τους πολίτες σημειώνεται: «Μουσικές και τραγούδια που ανακαλούν μνήμες από αλλοτινά χρόνια της ζωής μας, τότε που ταξιδεύαμε παραδομένοι στη γοητεία της σκηνής και της οθόνης. Νοσταλγία για τις εξαίσιες μουσικές που αναδύθηκαν από κινηματογραφικές ταινίες που αγαπήσαμε και που εξακολουθούν να μας συντροφεύουν, αλλά και εκείνες πάλι που μας μάγεψαν ντύνοντας κάποιες αλησμόνητες θεατρικές παραστάσεις. Ένα πολύχρωμο μουσικό ψηφιδωτό, όπου το παλιό συνυπάρχει με το καινούργιο και το ελληνικό σμίγει με το ξένο. Με πολύ συγκίνηση, λοιπόν, σας το προσφέρουμε, με την ελπίδα ότι θα κάνει πιο όμορφη αυτή τη βραδιά».

Συμμετέχουν οι:

Πιάνο: Ντιάνα Βρανούση.

Τραγούδι: Ειρήνη Καράγιαννη.

Σχόλια, επιλογή – προβολή εικόνων: Γιώργος Β. Μονεμβασίτης.

Η είσοδος για το κοινό θα  είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet